Kasteelstad nodigt u van harte uit!

Openbaar vervoer

Kasteelstad is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Neem vanaf het NS-station Doetinchem (lijn 24) of DB-station Emmerich (lijn 91) de bus naar ‘s-Heerenberg.
Kijkt u voor actuele informatie op www.ov9292.nl

Auto

Vanuit Nederland: neem op de snelweg Arnhem-Oberhausen (A12), afrit 30, richting ’s-Heerenberg. Vervolgens de borden ’s-Heerenberg volgen.
Vanuit Duitsland: neem op de Autobahn (3), afrit Emmerich. Volg daarna de borden ‘s-Heerenberg.

Parkeren

In ‘s-Heerenberg is er een combinatie van een blauwe zone met gratis parkeren. Buiten de blauwe zone kunt u gratis parkeren. Parkeren is in de blauwe zone ook gratis echter met een maximale parkeertijd van 2 uur. Buiten de blauwe zone is het onbeperkt gratis parkeren.
Let op de parkeerborden waar de blauwe zone start zodat u een parkeerschijf kunt plaatsen. De toegestane parkeertijd staat op de parkeerborden. De maximale tijd binnen de gemeente Montferland bedraagt 2 uur. Een parkeerschijf is bij diverse ondernemers in ‘s-Heerenberg verkrijgbaar.

VVV Montferland

De VVV in Montferland bevindt zich bij de publieksbalie van de gemeente in het voormalige klooster ‘Gouden Handen’.
Emmerikseweg 17
7041AV ‘s-Heerenberg
Tel. (0316) 291 404

Openingstijden:
Ma. 08:30 – 17:00 uur
Di. 08.30 – 17.00 uur
Wo. 08.30 – 17.00 uur
Do. 08.30 – 17.00 uur
Vr. 08.30 – 12.30 uur
Za. en zo. – gesloten
> www.vvvmontferland.nl

Ligging & route

Agenda

Ontdek Kasteelstad

Historie

Historie

Kasteelstad 's-Heerenberg kan putten uit een rijke historie. Dit is nog goed zichtbaar in het centrum van de stad. Het eeuwenoude kasteel dat aan de rand van het centrum staat, de oudste tuin van Nederland met daarachter het imposante Bergherbos met uitzicht uit Elten (dtld) Maak een historische wandeling, geniet van de uitzichten en bezoek het gezellige stadscentrum en de markt op donderdag.

Meer
Wandelen  & Fietsen

Wandelen & Fietsen

Waan je terug in de middeleeuwen tijdens een historische wandeling of fietstocht door en rondom Kasteelstad 's-Heerenberg. Een divers aanbod aan routes laten u kennis maken met de rijke historie van onze grensplaats. Fiets langs de Korenmolen in Zeddam of uitkijktoren Hulzenberg in Stokkum, als onderdeel van het Bergherbos, geeft een spectaculaire blik op Kasteelstad en ver daarbuiten.

Meer
Kasteelstad
Kasteelstad
Kasteelstad
Kasteelstad
Kasteelstad
Kasteelstad
Kasteelstad