Volg Kasteelstad

Image Alt

Culinair

Culinair genieten in ‘s- Heerenberg

Het historische ‘s-Heerenberg wordt gekenmerkt door een kasteel, namelijk Kasteel Huis Bergh. ‘s-Heerenberg draagt daarom de naam kasteelstad. De historische stad is de ideale locatie om na een heerlijke in de buitenlucht of na het maken van een ontdekkingsreis door de stad plaats te nemen bij een van de vele restaurants of café’s. Neem een lekkere kop koffie of geniet van een heerlijke lunch of high tea.

High tea’en in het koetshuis met vriendinnen: wie wilt dat nou niet, high tea’en met uitzicht op een prachtig Middeleeuws kasteel. Geniet tijdens de high tea van een heerlijke broodjes/sandwiches, warme hapjes en zoetigheden. Bij de high tea kunt u onbeperkt thee en koffie drinken. Breng na de high tea een bezoek aan het kasteel of een wandeling door het Parkbos De Plantage.

Bourgondisch genieten in de kasteelstad: de rijke historie van ‘s-Heerenberg zult u ontdekken tijdens het maken van een rondleiding door Kasteel Huis Bergh. U mag zelf ervaren hoe het is om een munt slaan. Het munt slaan gebeurt onder begeleiding van een muntmeester. Geniet na het verrichten van inspanning van de beste spareribs uit de regio.

High tea’en met adembenemend uitzicht: kom samen met uw familie, vrienden of vriendinnen in het gezellige eetcafé genieten van heerlijke zoete en  hartige hapjes. tijdens de high tea kunt u uitkijken over de kasteelstad en Kasteel Huis Bergh en de Pancratiuskerk bewonderen. Maak na genoten te hebben van de high tea een prachtige wandeling door de kasteeltuin of bezoek het kasteel.

Culinair winters genieten in het kasteelcafé: in de kasteelstad kunt u sprookjesachtig komen dineren in het sfeervolle restaurant. In de wintermaanden kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Bij het 3-gangen menu heeft u keuze uit meerdere gerechten. Geniet bij het menu van een passend wijnarrangement.

Vriendinnenweekend in historisch ‘s-Heerenberg: u wordt hartelijk ontvangen met koffie/thee en gebak. Stap op de scooter en maak een schitterende scootertocht door de kasteelstad en haar omgeving. Maak onderweg een stop en klets onder het genot van een goed gevulde picknickmand bij. Sluit een dag in de buitenlucht af met een heerlijk 3-gangen diner en overnacht in een historisch pand.

Vriendinnenuitje in de kasteelstad met High Tea en workshop: breng samen met uw vriendinnen een gezellige dag door in de historische stad. Praat onder het genot van een assortiment van heerlijke zoetigheden, hartige broodjes en sandwiches gezellig met elkaar bij. Voorafgaand of na de high tea kunt u een workshop volgen naar keuze.

Lekkere culinaire arrangementen