Volg Kasteelstad

Image Alt

Feest Organiseren

Spetterend feest organiseren

Bent u binnenkort jarig of wilt u een jubileum vieren? In ‘s-Heerenberg zijn er verschillende locaties die geschikt zijn voor het geven van een feest waar men aan terug zal denken. Vier uw feest in een van de grootste kastelen van Nederland. Ook kunt u in deze stad elkaar het JA-woord geven.

Ideeën voor een fantastisch feest:

Feest vieren in de historische kasteelstadin de historische kasteelstad kunt u een feest geven voor ieder gezelschap in een van de zalen. In de zalen kunnen de DJ of band losgaan en ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Tijdens het feest kunt u genieten van diverse hapjes en van binnenlandse en buitenlandse gedistilleerde dranken. Door jarenlange ervaring van het eetcafé op het gebied van feesten en partijen zal uw feest tot in de puntjes worden verzorgd.

JA-woord geven in een monumentaal pand: in ‘s-Heerenberg kunt u elkaar onder toeziend oog van uw dierbaren het JA-woord geven. Een bruiloft is niet compleet zonder een bruidstaart. De bruidstaart kan worden aangesneden in het rijksmonument. Mocht u tijdens uw bruiloft de catering willen laten verzorgen? De lokale horeca kan de catering verzorgen, maar u ook plaatsnemen bij een van de vele restaurants en café’s.

Gezellig feest organiseren