Volg Kasteelstad

Image Alt

Groepsuitje

Organiseer een fantastisch groepsuitje

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor het verzorgen van een groepsuitje? Samen met uw vrienden, familie of met z’n tweetjes op pad gaan. De prachtige kasteelstad is uitermate geschikt voor groepsuitjes. Daag elkaar uit met een potje schermen, test uw smaakpapillen met een bierproeverij en kom bourgondisch genieten. Hieronder geven wij een aantal suggesties om een succesvol groepsuitje te beleven.

Mannenuitje in ‘s-Heerenberg: op zoek naar een mannenuitje voor u en uw vrienden. In de kasteelstad bent u aan het juiste adres. U neemt het tegen elkaar op tijdens de workshop schermen. Na de actieve workshop kunt u genieten van de beste spare-ribs uit de regio. Het mannenuitje sluit u af met een bierproeverij van speciaal bieren die worden getapt door de Nederlands kampioen biertappen.

Geniet van een Bierproeverij en de lekkerste Spare-Ribs: kom naar de kasteelstad ‘s-Heerenberg en daag uw vrienden uit met een workshop schermen. Wie is het fanatiekste uit uw vriendengroep? Bereid u voor want het gaat er ongetwijfeld spannend worden. Geniet na deze actieve activiteit van de beste spare-ribs uit de regio. Sluit de dag af met een gezellige bierproeverij.

Ontdek de Historie – Bourgondisch groepsarrangement: u start de dag met een heerlijke bak koffie/thee in het sfeervolle café. Vervolgens begint u aan de rondleiding in het prachtige historische Kasteel Huis Bergh. U krijgt de bijzondere kans om uw eigen munt te slaan onder begeleiding van een muntmeester in het muntgebouw wat zich bevindt naast het kasteel. Na deze bijzondere ervaring is het tijd met met uw gezelschap te genieten van onze heerlijke spare-ribs!

Leuke groepsuitjes