Volg Kasteelstad

Image Alt

Familieuitjes

Gezellige Familieuitjes

Wilt u samen met uw familie iets ondernemen in het prachtige ‘s-Heerenberg. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden. Breng een bezoek aan het historische kasteel, ontdek het Bergherbos of bewonder de stad met een uitdagende stadsquiz!

Dit zijn leuke familieuitjes in de omgeving van ’s Heerenberg.

Familiedag in Kasteelstad ‘s-Heerenberg: Wij ontvangen uw groep in ons Koetshuis. Na een heerlijk ontvangst is de start van deze gezellige familiedag! Na een mooie rondleiding onder begeleiding van een gids door het prachtige kasteel is het tijd voor een uitgebreide lunch in het sfeervolle kasteel. Vervolgens heeft u de keus uit een stadswandeling of een bier-en/of wijnproeverij. De fantastische dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Historische stadsquiz: Leer de stad kennen met deze leuke, leerzame en spannende quiz! U gaat te werk op een moderne manier zoals met de telefoon en het internet. De groep wordt in tweeën gedeeld en in elk team wordt een teamcaptain uitgekozen. De teamcaptain beheert de instructies en de bijbehorende vragen. Vindt de antwoorden met behulp van uw mobiele telefoon. Sluit deze leerzame dag af met een heerlijk 3-gangen diner!

Gezellige familieuitjes