Volg Kasteelstad

Image Alt

Vergaderen

Vergaderen in een prachtige omgeving

Zit u regelmatig in vergaderingen? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie?
In ‘s-Heerenberg kunt u op meerdere locaties vergaderen en mogelijk kunt u na de vergadering de historische kasteelstad ontdekken.

Vergaderlocaties in ‘s-Heerenberg

Vergaderen in een rijksmonument: wilt u een keer vergaderen op een unieke locatie? U kunt namelijk in Middeleeuwse sferen vergaderen in een sfeervol ingerichte vergaderruimte van het rijksmonument. De vergaderruimtes zijn geschikt voor 5 tot 24 personen. Wilt u dat uw collega’s of zakenrelaties de vergadering niet snel zullen vergeten? Breng dan een bezoek aan Kasteel Huis Bergh of maak een wandeling door de historische stad.

Meerdaags vergaderen in de historische kasteelstad: met uw collega’s of zakenrelaties kunt u vergaderen in een sfeervol ingerichte vergaderruimte. In de vergaderruimte waant u zich in de Middeleeuwen. Door de inrichting komt u in de juiste sfeer en dat heeft een positieve werking op de vergadering. Na een inspirerende vergadering kunt u gaan genieten van een heerlijk 3-gangen diner. U overnacht in een monumentaal pand dat zich bevindt op nog geen 100 meter afstand.

Congres geven op het kasteel: op Kasteel Huis Bergh kunt u een dagcongres houden. De Habsburgerzaal die beschikt over voldoende daglicht en audiovisuele middelen wordt ingericht voor uw congres. De zaal biedt ruimte aan 120 personen. Tijdens het congres kunt u genieten van een heerlijke lunch en na afloop van een verfrissend drankje.

Ronde tafel vergadering in de Opkamer: wilt u graag samen met uw gezelschap vergaderen of een brainstormsessie houden? Met 12 personen kunt u plaatsnemen in de Opkamer die terug neemt in de tijd van de ridders en jonkvrouwen. Tijdens de vergadering of brainstormsessie kunt u gebruik maken van koffie, thee, ijswater en pepermuntjes. Geniet van een welverdiende lunch na u een halve dag ingespannen te hebben.

Perfecte vergaderlocaties