Volg Kasteelstad

Image Alt

Weekendje Weg

Heerlijk Weekendje Weg

Zin om een weekendje erop uit te zijn en een andere stad te ontdekken? ‘s-Heerenberg wordt omschreven als een van de parels van Gelderland. Wilt u ontdekken wat deze parel te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan dit prachtige stukje Gelderland. In ‘s-Heerenberg kunt u heerlijk wandelen en fietsen, maar ook romantisch en culinair genieten.

Tips voor een onvergetelijke overnachting?

2-Daags vriendinnenweekend – Scooteren door de Kasteelstad met heerlijke Lunch: Na een hartelijk ontvangst met een heerlijk bakje koffie/thee is het tijd om de stad te verkennen met een avontuurlijke scootertocht. Tijdens de tocht heeft u de gelegenheid om een bezoek te brengen aan het historische Kasteel Huis Bergh of om de natuurschoon te bewonderen vanuit de uitkijktoren in Stokkum. Zoek een mooi plekje uit in de natuur en geniet van een uitgebreide picknickmand.

U overnacht in een historisch pand in een ruime hotelkamer. U kunt de prachtige stad te voet of per fiets verkennen.

Overnachten in de historische Kasteelstad ‘s-Heerenberg: U verblijft in een prachtig rijksmonument waarin u de geschiedenis van de kasteelstad herbeleeft. Het kasteel bevindt zich op loopafstand van het kasteel wat zeker een bezoekje waard is. Ontdek de schitterende omgeving met de mooie fiets- en wandelroutes. U overnacht in een ruime hotelkamer.

Romantisch nachtje weg in Luxe Torensuite in prachtig Kasteel: U overnacht in het grootste en best bewaarde kasteel van Nederland die wordt omringt met een slotgracht. Het hotel beschikt over twee torenkamers. U heeft de keus uit de ronde of de platte kasteeltoren. Beide suites hebben een weid uitzicht over het prachtige natuurschoon van ‘s-Heerenberg. Breng een bezoek aan het bijzondere Kasteel Huis Bergh en vindt de mooiste natuur plekjes met de fiets- en wandelroutes.

Lekkere weekendjes weg