Volg Kasteelstad

Bourgondisch groepsarrangement in Kasteelstad s-Heerenberg – Ontdek de Historie!

Bij dit bourgondisch groepsarrangement in s-Heerenberg is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee
  • Rondleiding door Kasteel Huis Bergh
  • Zelf een munt slaan 
  • Spare-ribs en ander bourgondisch eten en drinken

Prijs: vanaf € 41,00 p.p bij een minimale deelname van 10 personen. 

Optionele activiteit: Workshop Schermen

Onder professionele begeleiding leert u tijdens de workshop de schermsport te ervaren. U en uw gezelschap krijgen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel. Gezamenlijk kunt u de meest gebruikte aanvals-en verdedigingstechnieken met elkaar oefenen. Korte uitleg en oefeningen worden met elkaar afgewisseld en na circa 1 uur kunt u met elkaar sparen. Laat na 1 uur zien dat u de beste bent in het duel! Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs voor de workshop schermen is per persoon: € 29,75 

De prijs van dit Bourgondisch Groepsarrangement in ‘s-Heerenberg is geldig tot 31 december 2022.

Bourgondisch genieten in s-Heerenberg

s-Heerenberg staat bekend om haar rijke historie. Ontdek samen met uw gezelschap de historie van de stad tijdens een rondleiding door Kasteel Huis Bergh en sla zelf een munt. De dag wordt afgesloten met bourgondische spare-ribs - De beste uit de regio!

 

Programma

De dag zult u starten met een kopje koffie of thee in ons sfeervolle eetcafe. Na het genoten te hebben van een kopje koffie of thee wandelt u samen met uw gezelschap naar Kasteel Huis Bergh. In Kasteel Huis Bergh krijgt u een rondleiding door het kasteel en ontdek u meer over de rijke historie van 's-Heerenberg. 

Nadat u het kasteel heeft bewonderd, kunt u zelf een munt slaan onder begeleiding van een muntmeester in het muntgebouw. Het muntgebouw ligt naast het kasteel. U heeft na het verrichten van inspanning een heerlijk diner verdiend. Geniet samen met uw gezelschap van onze overheerlijke spare-ribs.

Voorbeeld programma
13:30 uur Ontvangst moet koffie in ons sfeervolle eetcafe
14:00 uur Rondleiding door Kasteel huis Bergh
15:30 uur Muntslaan in het Muntgebouw
16:30 uur Borrel (excl.)
17:30 uur Bourgondisch genieten met onze heerlijke spare-ribs

Alles is op loopafstand van ons eetcafe.

Sfeervol eetcafé

Het sfeervolle eetcafé bevindt zicht in het sfeervolle historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg.

Op het terras is het in de zomerdag heerlijk toeven, in het voorjaar lekker in het zonnetje en als het warm is zorgen de bomen en grote parasol voor de benodigde schaduw. Geniet van een kop Italiaanse Manetti koffie met gebak van de befaamde Dudok, een heerlijke lunch of een lekker hapje bij uw biertje of wijntje.

Mocht u een avondje willen stappen bent u bij ons op het juiste adres, regelmatig organiseren wij een avond met DJ, band of een thema avond.