Volg Kasteelstad

Lekker eten & drinken mannenuitje – High Beer arrangement

Bij dit lekkere mannenuitje in Historisch s-Heerenberg is inbegrepen:

  • 3 unieke bieren, opgebouwd van licht naar zwaar
  • 3 verschillende rondes met hapjes

Prijs: vanaf € 20,00 p.p. bij een minimale deelname van 5 personen. 

De prijs van dit lekkere mannenuitje in Historisch ‘s-Heerenberg is geldig tot 31 december 2022.

High Beer in Historisch s-Heerenberg

Proef en geniet van unieke bieren samen met uw gezelschap. Bij het proeven van de bieren worden 3 rondes met diverse hapjes geserveerd. Ontdek welk bier het beste bij u past tijdens de High Beer in de historische kasteelstad 's-Heerenberg.

Wat kunt u verwachten

U gaat samen met uw gezelschap 3 unieke bieren proeven. Er wordt gezorgd voor een passende invulling. De bieren worden geserveerd van licht naar zwaar. Uiteraard kunnen heerlijke hapjes niet ontbreken bij het proeven van de bieren. Er zullen 3 verschillende rondes met hapjes worden geserveerd. 

Tijdens de High Beer zal enthousiast door een kampioen biertappen worden verteld over de bieren die geserveerd worden en uitleg worden gegeven over de bijpassende hapjes.

Sfeervolle eetcafé

Het sfeervolle eetcafé bevindt zicht in het sfeervolle historische gedeelte van Kasteelstad s-Heerenberg.

Op het terras is het in de zomerdag heerlijk toeven, in het voorjaar lekker in het zonnetje en als het warm is zorgen de bomen en grote parasol voor de benodigde schaduw. Geniet van een kop Italiaanse Manetti koffie met gebak van de befaamde Dudok, een heerlijke lunch of een lekker hapje bij uw biertje of wijntje. 

Mocht u een avondje willen stappen bent u bij ons op het juiste adres, regelmatig organiseren wij een avond met DJ, band of een thema avond.