Volg Kasteelstad

Nachtje weg in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg in Gelderland

Bij dit nachtje weg is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een ruime hotelkamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 89,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. 
De prijs is exclusief € 2,00 p.p.p.n.

Mocht u alleen willen verblijven, dat kan in de 1-persoonskamer. De kosten per persoon bedragen € 69,00. 

De prijs van dit nachtje weg is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Verblijven in een rijksmonument

Bent u benieuwd naar de geschiedenis van de historische kasteelstad 's-Heerenberg? De geschiedenis van de kasteelstad kunt u ontdekken terwijl u verblijft in een rijksmonument. Niet alleen het rijksmonument zelf kent een rijke historie, maar ook Kasteel Huis Bergh. Het kasteel bevindt zich op loopafstand van het hotel en is zeker een bezoek waard. Naast de historie is Montferland ook een schitterend gebied om per fiets of wandelend te ontdekken. 

Overnachten in een ruime hotelkamer

Het hotel heeft ruime hotelkamers. De kamers beschikken over een 2-persoons boxspring en zijn voorzien van televisie, föhn, kluisje en sanitair. Ontspannen kunt u in de jacuzzi en de sauna. In het hotel kunt u gebruik maken van de gratis wifi. 

De omgeving

Het hotel ligt in een mooi gebied, namelijk Montferland. Montferland wordt gekenmerkt door het heuvelachtige landschap en Bergherbos. 's-Heerenberg is een middeleeuwse stad die wordt gekenmerkt door kasteel Huis Bergh, de vele monumenten, molens en oude boerderijen. Montferland is een prachtig gebied om wandelend of fietsend te ontdekken. In de nabije omgeving bevindt zich ook een golfbaan, bowlingcentrum, huifkarcentrum en manages.

De omgeving Montferland kunt u ontdekken tijdens de diverse fietsroutes. In het Bergherbos kunnen mountainbikers hun hart ophalen. In het bos loopt een mountainbikeroute met 400 hoogtemeters. Montferland is ook een geschikt gebied om een mooie wandelroute te lopen. De Montferlandse Toppen Wandelroute voert u langs de 18 toppen in het Bergherbos en de Eltenberg. De route kan naar wens worden ingekort doordat u afstekers kunt maken door middel van een knooppuntensysteem. Langs de wandelroute kunt u bij één van de horecagelegenheden stoppen om een hapje of drankje te nuttigen. 

Montferland ligt tegen de Duitse grens aan. In het nabijgelegen Emmerich ligt de Rijn promenade. Langs de Rijn promenade kunt u een wandeling maken waarbij u uitzicht heeft op de langste hangbrug van Duitsland.