IJssalon Macellaio

Wanneer de zon lekker schijnt en de lucht blauw is, zegt natuurlijk niemand nee tegen een overheerlijk ijsje. Bij ijssalon Macellaio kunt u terecht voor de lekkerste zelfgemaakte ijsjes, ijstaarten, gebak, bonbons of een lekkere bak koffie/thee. Het hele jaar door zijn er diverse soorten smaken verkrijgbaar. Jaarlijks worden er nieuwe smaken bedacht.

De bonbons kunt u krijgen in schitterende geschenkverpakkingen. Het assortiment varieert regelmatig van paaseieren, kerstkransjes tot chocoladeletters.

De meeste mensen zijn ontzettend te spreken over de goede sfeer en de lekkere ijsjes

De ijssalon is van alle markten thuis. In de wintermaanden kunt u hier zelfs terecht voor overheerlijke appelbeignets en olliebollen. Dus als conclusie kunnen we trekken dat ijssalon Macellaio niet alleen een ijssalon is, maar nog veel meer dan dat.

Breng een bezoek aan het historische kasteel!

De salon bevindt zich in het hartje van ‘s-Heerenberg, enkele minuten van het prachtige Kasteel Huis Bergh en de kasteeltuin de Plantage. Geniet van een lekker ijsje tijdens één van de vele fiets- en wandelroutes. Kom langs en omarm de sfeervolle ambiance!

Openingstijden:
Vanaf 6 januari gesloten. Woensdag 11 maart weer geopend!

Locatie:
IJssalon Macellaio
Stadsplein 6a
7041 JA ‘s-Heerenberg
Tel: 0031 (0)623001770
E-mail: info@marcellaio.nl
www.marcellaio.nl

Scroll naar boven
Close
Tags