Zondagochtend, 4 Augustus 08:00 uur

De lucht is een beetje vochtig door de regen van de dagen ervoor. Rijdend over de lange bomenlaan richting Hotel Montferland, zie ik de zonnestralen al door de wegtrekkende dauw schijnen. Het beloofd een mooie dag te worden. Ik parkeer de auto voor de oprijlaan aan de voet van de heuvel bij Hotel Montferland, pak mijn camera en statief en ga het bos in. Ik loop over het bospad met de zon in mijn rug. De kleuren zijn op dit tijdstip in combinatie met de opkomende zon prachtig. Door de droogte van de afgelopen maanden lijkt het wel een beetje op de herfst. Ik kijk even achterom en zie de dauw verdampen door de warmte van het zonlicht. Ik zet mijn statief neer, focus op het bospad en zie de overweldigende, bijna magische kleurenpracht.

261 Views
Scroll naar boven
Close
Tags