Ijssalon Macellaio

De ijssalon heeft de naam Macellaio, dit is de italiaanse vertaling van de familienaam Slager.
Op de menukaart bij de ijssalon staan veel typische ’s-Heerenbergse benamingen en dit hebben zij gekoppeld aan de ijscoupes die zij serveren. Hierbij kan je denken aan een coupe Montferland, Gouden Handen en Plantage.

Voorheen was de eigenaar werkzaam als brood-en banketbakker. Naast het bereiden van ijs is het ook bezig met al het gebak die te koop is. Dit gaat van een appeltaart tot een exclusieve bruidstaart.

Tijdens de wintermaanden is het assortiment uitgebreid met appelbeignets en oliebollen en staat er een oliebollenkraam voor de ijssalon.

Het ijs wordt zelf gemaakt, maar met een geheim recept. Veel smaken zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar het aanbod in de zomer wisselt telkens.
Naast al dit lekkers, verkopen ook verse sandwiches, diverse koffie- en theesoorten, frisdranken, softijs, milkshakes en nog veel meer. Keus genoeg dus.

Al met al, is dit dus niet alleen een ijssalon. In de salon kunt u genieten van alle heerlijkheden op de kaart. Maar ook buiten op het terras is heerlijk.

Openingstijden

Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag tot en met zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Locatie

Ijssalon Macellaio
Stadsplein 6a
7041 JA ‘s-Heerenberg
Tel: 0031 (0)6 23001770
E-mail:info@macellaio.nl
www.macellaio.nl

Scroll naar boven
Close
Tags