Volg Kasteelstad

Single Post

Fietsen door ‘s-Heerenberg

‘s-Heerenberg is een prachtig gebied om met de fiets te ontdekken. In ‘s-Heerenberg zijn diverse fietsroutes voor u uitgezet. Tijdens het maken van de fietsroute ontdekt u de mooiste plekjes van het gebied per fiets. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh of op de uitkijktoren kijken over het schitterende landschap. Een echte aanrader!

Fietsroutes

Fietsroute rond Huis Bergh in ‘s-Heerenberg: 
21.25 kilometer – 1 uur en 18 minuten
Ontdek de kasteelstad. Vindt de mooiste plekjes in de natuur. Het thema van de fietsroute is: historisch, landelijk en natuurlijk.

Bijzondere fietsroute:
32 kilometer – 2,5 tot 3 uur
U start vanuit het centrum van ‘s-Heerenberg en fietst vanuit de route knooppunt 18 langs prachtige velden en weides. Onderweg komt u lang het historische Kasteel Huis Bergh, de uitkijktoren en nog veel meer bezienswaardigheden. Er is voldoende mogelijkheid om onderweg een hapje of een drankje te nuttigen. 

Intensieve fietsroute:
52 kilometer – ongeveer 5 uur
Omarm het prachtige natuurschoon van ‘s-Heerenberg en de andere steden. Vindt de mooiste plekjes. Tijdens uw tocht komt u langs Kasteel Huis Bergh wat zeker een bezoekje waard is. Onderweg heeft u genoeg kans om even te pauzeren met een een drankje en een lekkere versnapering.