Eetcafé Zalencentrum de Gracht

Het eetcafé is gelegen in het historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg. Op de mooie dagen kunt u genieten van het zonnetje op het terras. Mocht het te warm zijn, kunt u in de schaduw zitten die wordt gecreëerd door de bomen en parasols.

Zin om een avondje te stappen dan bent u op het juiste adres. Regelmatig worden er avonden georganiseerd waar de muziek wordt verzorgd door een band of DJ. Tevens vinden er thema avonden plaats.

Zalen

Bij het eetcafé zalencentrum kunt u een feest of bedrijfsfeest geven. Zij beschikken over een grote zaal, kleinere zalen en het grotje. De grote zaal is geschikt voor maximaal 300/500 personen. Bands en DJ’s kunnen zich uitleven op het podium. De kleinere zalen hebben plaats voor 20 tot 120 personen.

Het grotje is aangekleed met sfeervolle ledverlichting en u kunt een dansje wagen op de dansvloer. De ruimte is geschikt voor een feest van 20 tot maximaal 100 personen.

Gaat u trouwen, bij de Gracht kan het allemaal. De trouwceremonie kan plaatsvinden bij de Gracht, maar ook kunt u samen met uw gezelschap genieten van een uitgebreid diner of buffet. Wilt u uw mooiste dag afsluiten met een spetterend feest met band of DJ dat kan in het zalencentrum.

[qodef_image_gallery type=”grid” enable_image_shadow=”no” image_behavior=”lightbox” number_of_columns=”four” space_between_items=”tiny” images=”11217,11218,11219″ image_size=”full”]

Catering

Heeft u iets te vieren en wilt dit graag thuis doen, geen enkel probleem. Het eetcafé kan de catering op locatie verzorgen. Zij bieden een buffet, barbecue, koude en warme hapjes en drankjes aan. Mocht u meubilair en glaswerk nodig hebben zij kunnen dit verzorgen.

Heeft u zelf ideeën over de catering, neem contact op met Eetcafé Zalencentrum de Gracht om uw wensen te bespreken.

Openingstijden

Maandag/ dinsdag: gesloten
Woensdag/donderdag: vanaf 18:00 uur
Vrijdag: vanaf 17.00 uur
Zaterdag t/m zondag: vanaf 17.00 uur
* De keuken is geopend van 17.00 tot 21.00 uur van vrijdag t/m zondag.

Wilt u reserveren bij de Café en Zalencentrum de Gracht, dat kan via www.cafedegracht.com.

Locatie

Eetcafé Zalencentrum de Gracht
Marktstraat 1
7041 AH ‘s-Heerenberg
Tel. 0314 – 661 989
www.cafedegracht.com

Scroll naar boven
Close
Tags